Dagens

HAHAHAHAHA Andreas i Paradice hotel, jag älskar han. Han är stört skön!
Om du inte såg dagen avsnitt(10), så måste du kolla - > http://www.tv6.se/
Han lådasas sov för att slippa sätta på Jackie. Så jävla taskigt :D


Idag började vi halv nio vid vallhalla simhall där vi skulle simma 500 meter, härligt
var det... efteråt!
Sen åkte jag, Amanda, Sara, Linéa, Linnea och Emma in till stan och köpte lite
saker och åt på MC =)
Jag har märkt att jag inte har mycket pengar alls, så jag måste åka och jobba på onsdag och  fredag för att ha råd med julklappar och nyårs klänning över huvudtaget.
Idag handla jag iallafall ett armband och Silvershampo(mitt hår börjar skifta i gult=fult)

Visste ni;
vad jag märkte nu! Att jag har glömt min bikini och min handduk i simhallen, nej jag är absolut inte klantig


XX||| - X| - MMIX

http://images.google.se/imgres?imgurl=http://robertpattinson.blogg.se/images/2009/vfshoot1_33816796.jpg&imgrefurl=http://robertpattinson.blogg.se/category/the-twilight-saga.html&usg=__qaynX1kfNrLgomiYlbhYx2eaXSI=&h=347&w=493&sz=103&hl=sv&start=28&um=1&tbnid=FcbtTx7VniN5fM:&tbnh=92&tbnw=130&prev=/images%3Fq%3Dtwilight%26ndsp%3D20%26hl%3Dsv%26sa%3DN%26start%3D20%26um%3D1



Såg Twilight med Sara igår :D, man kan väl inte säga att jag var den första i världen som såg den men jag såg den ialla fall och den var grymt bra.
Jag börjar nästan bli besatt. Är avensjuk på dom alla ihop, Kristen(Bella) är en grym skådespelerska så jag nästan börjar gråta.. för att det är en av mina största drömar att bli så duktig, haha men det är en annan historia.
Adressen över, tog jag från någon blogg. Lyssna på interjuverna!


Sara godingen fyller år idag så, GRATTIS TILL GODINGEN
Måste bara berätta vad Sara sa när hennes moster gratta henne i morse och frågade "hur det kändes"
Då svara Sara:
-  Jag känner mig så gammal att jag börjar få gråa rynkor.

haha ja Sara, det måste vara något speciellt med dig som får gråa rynkor.

Jaop ;) nu ska jag sätta mig och sy klart min bikni som jag ska använda i morgon när vi ska simma med klassen imorgon för jag har slängt min gammla.

kyss och god natt

Skor till nyår

Veckan har gått snabbt , som alla andra veckor. Tänk att jag snart gått en hel termin med dom underbara tjejerna i min klass :D!

Nu får man snart börja köpa julklappar också och hela det där kalaset, så himla mysigt och shiit vad jag har längtat efter det. Jag och några tjejerna ska ta en fika på mellan dagarna vid jul och nyår och ge varandra julklappar!!!
Men det som står innan dess är New moon imorgon med Sara, vet inte om Emma och Linneá ska med, men det märker vi.


I torsdags kom Nathalie in till stan, så vi gick runt där lite :) Jag hittade massa men får inga pengar förens


på måndag så jag fick lite smått panik. Jag hittade iallafall tre par skor i torsdags, alla är urläckra. Problemet är att jag gillar inte klackskor och då kommer jag bara använda som en gång, på nyår :/, och det vill jag inte.. Men Sara kanske skulle köpa dom, men jag har inte bestämmt mig än, får se hur det blir.

Bilder på två av skorna;


 

Kan verkligen inte bestämma mig, vad tycker du ? =)

Paradice hotel

Jag säger bara ; DOM ÄR GRYMA PÅ SNACKA -  Andreas, Jackie, Fransesca(ingen aning hur hon stavas) Catja. Som dom spelar, speciellt Andreas för tillfälet! HAHA

Men fan att Karolin stack hem =(, sån härlig och söt tjej.
Cimon är väldigt mystisk har jag märkt och han har också blivit såååå snygg och charmig men Stefan är fortfarande den läckraste av dom alla , YFT!

Vem tror ni vinner ?



Outfit today



Outfits & cocacola

Vad skulle världen vara utan cocacola. Jag älskar verkligen det!
och därmed är älskar ett STARKT ord.

Just nu sitter jag i skolan och dricker cocacola och äter en underbar morottskaka (eller maarrroots kaakaa=baj(på finska tydligen/sa Amanda)

Snart börjar hantverken igen och jag ska klippa ut tyg för min shorts =)

 

Innan har jag tyckt "dagen outfit" varit onödingt och ointressant, tänkt.. VEM FAN BRYR SIG OM VAD DU HAR PÅ DIG?!?!   . Men det är ju kul, har jag märkt! Man får ju så mycket inspiration så därför ska jag lägga ut bilder på mitt "dagens" imellan åt. Idag senare kommer alltså bilder upp på min ursnygga klädsel idag!.


KYSShej


Allt för lite kaffe

Igår märkte jag att jag låg ca 20 sidor efter i matten. Jag sa till Amanda att jag skulle plugga det hemma, mest som ett skämt. Men sen säger Amanda:
- Ska vi slå vad?
- Aa, om att jag ska plugga 20 sidor?
Vi skrattar och bestämmer att jag skulle ha klart det till idag.
Så kom jag med den geniala idén att jag skulle få en stor kaffe om jag klarade det och Amanda skulle få en utav mig om jag misslyckades..

Bilden är från idag ;D ->
och vad fuck är det jag håller ?!?!??!?
HAHAHAHA Amanda du trodde verkligen inte att jag skulle klara det men för en gångs skull så vann jag, haaa sug på det hjärtat!

Men det gör jag aldrig om igen, det är en sak som är säker.












jag saknar min näspercing, måste köpa en ny!

Har klarat av ännu en "den tråkigaste dagen i veckan", tisdagar. Fast söndagar är också jävligt mycket slöseri med dyrbar tid, precis som att sova HAHA!

Vi håller på med ett 3;dje stort projekt i skolan, eller jätte stort är det väl inte men men. Vi ska skapa en byxkollektion och jag har kommit fram till att jag ska "göra" ett par grå/blå shorts och sen står det mellan mörkgröna och blå/grå baggy byxor(långa) som jag ska sy upp. Kan inte inte bestämma mig men nu ska jag iallafall skissa lite, bilder kommer upp.

KYSS

Men nu längtar jag till helgen som ett vildsvin...









*'Cause then she might be happy
*No longer lonely oh oh oh
*And I could take her out the next day
*for pretty much free!

Älska att sova

Jag har funderat på en sak ganska länge nu-
Tänk hur länge vi slösar vårat liv på att sova, sitta i en bilkö eller åka buss?! Det är helt sjukt mycket tid, halva livet nästan! Segt och tråkigt är vad det är, tänk vad mycket mer man hade kunat uppleva på en halv livstid..
Men det kan vara riktigt kul att åka buss också. Jag har många minnen från bussresor, när man druckigt, när man varit ledsen, när man har varit glad att man inte behöver stå utomhus, när man är på väg till skolan med Amanda och drar dåliga morgon skämt. När man var mindre och nästan levde på bussar fram och tillbaka från stan(fast det kanske inte ni har gjort, det var nog mer jag och Evelina, haha)

Sova då.. oj oj oj det är ju så underbart men ;0 fan va mycket man sover . 

Säg (vardagar för mig på ett år) - ca 7 h/natt * 5 dagar * 4 veckor * 12 månader = 1680 h

(En hel vecka för mig på ett år) 10 h * 365 dagar = 3650 h

Antal timmar på ett år - 24 h * 365 dagar = 8760 h  ...  Ni ser ju! Vi sover 3650 h av 8760 möjliga timmar på ett år

Jag blir lite deprimerad av att ens tänka på detta. Så jag ska nog sluta göra det nu

HAHA



detta är framtiden för min kväll

Jag är galen i fika

SVENSKARNA ÄR FIKA BESATTA..Den sanningen är nu fastslagen i en nordisk undersökning. Formerna för att inta den heta drycken är otaliga. Likaså skillnaderna mellan hur Sverige och övriga skandinaviska länder värderar den heliga stunden.

Lite otippat brukar danskarna snåljåpa genom att ta med sig termos i tid och otid. Annat är det här hemma. Lååångfika på konditori eller kafé är närmast en folkrörelse.


Skvaller till kaffet

– Stämmer, finns inget bättre sätt att umgås, säger Mathilda Grennborg, 22, och Jennie Eidehall, 22, från sitt fönsterbord.

Minst ett par gånger i veckan träffas tjejerna över en kopp någonstans i Jönköpings centrum.

___

– Man sitter och pratar om allt och inget, ibland ett par timmar.

Enligt studien diskuterar män fritidsintressen och kvinnor relationer under kaffepauserna.

Skvaller sköljer kvinnor ner med caffe latte eller cappuccino medan männen blir alltmer benägna att välja skarpa varianter typ espresso.



Den här helgen har varit lugn men rolig. I torsdags åkte jag, Maja, Amanda,Sara,Catta hem till Linnea i Alingsås. Där vi åt pizza, galet god pizza ;D !!! Vi kollade på "mammas pojkar" och Paradise hotel, en härlig kväll helt enkelt.

 

I fredags var vi lediga och hade en härlig dag, först var jag och Evelina så duktiga att vi sprang ca 2 km. Efter det åkte vi in och mötte en kompis vid tåget.

Sen åkte Evelina och jag hem och åt hos mig, efter det åkte vi ännu en gång in till stan för att fika med Malin,Johanna,Lisa,Sandra. Sen sov Evelina och Malin hemma hos mig.

(Vi var på café vasa. Lisa åt sin morottskaka väldigt segt, hela tiden satt Evelina och drömde sig in i kakan, när Lisa väl sa: Jag orkar inte mer, vill någon .. Evelina skrek ; JAAAAAAAA! innan Lisa ens hade sagt klart meningen. Vadå desperat Evelina? HAHA)

 

Igår tog vi det ganska lungt, vi vakna sent ! Jag städa i 2 h sen åkte jag in och fika på Café Vanilj med Sara och Linnea.

Efter det åkte jag hem och åt med Evelina. Sen blev det en lång promendad och vi träffade Emil, sen kom Thomas och tillsist kom Malin sjungande på en cykel.

Jag och Evelina gick hem och åt sen somnade vi och nu sitter jag här efter en..... onöding men sjukt rolig helg som jag mest spenderat med min favorit Evelina!

 

Nu ska jag och Evelina äta frukost sen ska jag in till stan med Emma och handla träningskläder, sen kanske en fika med Sara och hennes kompis :)

höres, kyss

fyra härliga muppar påväg från skolan


Arosenius

Jag "slutade" halv tolv idag och åkte till mammas jobb för att städa, efter följde jag mamma  till Arosenius utsällningen. Jag gillar men känner mig otrygg i musseum, alla tavlor som jag sett, nästan alla är så dystra, deprimerande och hemska.
Arosenius tavlor var mest på hans dotter men en del var också på djävulen och änglar, nakna tjejer, och troll mycket konstiga saker. Som jag tror alla konstnärer målar för att dom funderar så mycket.
Men ändå finns det en underbart lugn att försöka leva sig in i tavlorna, helt sjukt egenligen hur mycket tankar man kan få på en bild.
En tavla såg man till och med Arosenius sista penseldrag, grymt häftigt att tänka att han målade det för 111 år sedan i år. Fantastiskt.




Imorgon börjar jag när jag vill mellan 10-14. Så snart kommer Amanda hit så ska vi äta grösaker med dip, kolla på någon rolig film, jag vill se "Hot Rod" eller "Anchorman", men får se vad Amanda vill..

Paradice hotel

Kvällen har varit lugn, som oftast på vardagar men jag har fått mycket gjort idag faktiskt
så det är jätte skönt ;) Har kollat klart på Paradice
hotel för en liten stund sen, har inte så många komentarer än,
överskattat. hm!

Imorgon funderar jag på att fråga om jag får sova hos min evelina,   men det är mer än ett dygn till dess så
det får vänta lite .. !

Vi har börjat med modeller för byxor i skolan nu, så jäkla kul :D
Ska måla upp skisser för tre byxor men vi får bara sy ett par. Men   först ska vi sy ett par jeans..
Här är mitt isperations collage, vad
får ni för tanke och känslor så fort ni ser den?


god natt




Shakira

Vad tycker du om Shakiras ny låt, eller så "ny" den inte är längre men ialla fall.
Hennes dans gör mig galen, vill lätt kunna dansa så ;0 så som hon gör framför den röda väggen, från 0:42- 1:14 , GRYMT!!


beautiful yoga

Kom hem från Malin för en halvtimme sedan eller något sådant.. Jag hon och Natha har varit i stan och fikat på café vanilj. Jag drack expresso för första gången, och usch fy det är något av det vidrigaste jag smakat på tror ja :) hahah

Men strunt i det nu! Jag är stressad, har 4 sidor matte att plugga och jag har en grym huvudverk så jag måste lugna ner mig lite :) .. med yoga, finns inget som är så avslappnande, älskar det så enormt.. att bara tänja på kroppen är ju så SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT!

http://www.youtube.com/watch?v=OydBrlGo1HY

namaste


tack och puss

XV - X| - |X

jahhop kvällen gick snabbt men lättande(evelina citat)
nej men den var trevlig. Efter skolan hämta min bror upp mig och i farten hoppa Evelina in i bilen. Vi åt sedan vandra vi ner till henne,där vi hade några timmar på oss att fixa oss, vid 7 tog vi bussen till kungälv där jag,evelina,malin,anna,nathalie,frida,jennifer bowlade ;) (evelina säger - var inte gojgoj med också)
hahah
jag ... föööörlorade, jag är mestare på cykling men fan inte på bowling. Efter det åkte vi till GreenWitch och fika och nu ligger jag i evelinas säng och ska kolla på 2012 ;) längtar!!!


Fredag 13:de



Än så länge har inget hänt mig  , he he!
En sak till hände men det var inget farligt bara jävligt kul.. Maja hade satt sig i Orange färg på bilden och hon visste inte det, hon lyffte sig inte från stolen fören vi hade ätit klart i bamba och vi andra skratta så vi fick ont magen..

Men annars dåå... tror du på sådana här oturs dagar, som krossad spegel osv osv ?

Jag väntar lungt på att mamsen ska bli klar med maten, så länge spelar jag härlig musik för henne och mig men nu ska jag gå ut och hjälpa henna ...,eller inte;)


kysskyss trevlig fredag,
ps jag ska till skolan imorgon :O wiiiihooo!
men det gör inte så mycket, för jag älskar att vara där med
alla underbar människor


Jag funderar

Jag vill verkligen ha ett jobb nu. Klarar mig inte med 1050 i månaden :O, det är fan ingeting. Jag har i och för sig hört att studiebidraget ska höjas till 1400 i februari, det får man verkligen hoppas på.

Men jag vill ha ett jobb ändå.. nu skulle det vara perfekt..Fast om jag ska börja spela gitarr, börja i gymnastik och dansa... och jobba då kommer jag inte få en stund ledig för mig själv eller mina vänner över huvudtaget..
Får nog fundera lite starkare på det..

Så här känner jag mig just nu,
har du någon gång känt igen dig
i en låt text men ändå
så vet du inte varför
du känner dig så
But don't you know? 

There's something I can feel when I breathe

I told you once
You're breaking into separate parts
But don't you know?
It's something that I can't live without

And if somebody's going to make it
then this somebody ought to be you
And I keep telling my reflection
Ambitions are already starting to fade

I can't tolerate
The feelings that I feel when I feel
But don't you know?
Some feelings never seem to let go


Att skapa

Nu sitter jag här efter en härlig dag i skolan och äter en "sådär god" kladdkaka ;)
Jag har precis börjat göra ett mini format av min affär... i framtiden. Den är gjord av två skokartonger. En så länge har det blivigt ett rum med en tapet på ena sidan . Jag ska bygga på den sakta men säkert tills den är efter min dröm affäer, haha det låter ju så barnsligt!!! . Lägger in bilder på min utvekling, hehe


Förra fredagen på bilden fick vi massa konstiga uppgifter att göra för att beskriva oss själva. Sista uppgiften var att göra ett självporträtt. Jag valde att inte måla utan slänga ihop lite grejer som jag själv känner mig.
Beskriv känslorna ni känner och beskriv dom :) kul att veta!



klicka på bilden för att se mitt självporträtt


Onödigt inlägg

Fick ett precis utav Malin nyss, hon fråga om jag var sugen på bio, middag eller något annats mysigt med brudarna i helgen, detta är säkert inte utav erat intresse men nu skriver jag det ändå ...

Nu har jag ungefär 1,5 timmes rast kvar innan jag har lunch.

Jag är ritkigt sugen på ett peacehalsband, så jävla snyggt !

Förövrigt förstår jag verkligen inte varför min header in syns i skolan men hemma gör den den, det är riktigt störande faktiskt!!


Mayakalendern

Jag faktiskt riktigt rädd för 2012, men vad ska man göra åt det? om det nu är så... Finns inget bara leva, och riktigt njuta av dagarna som springer förbi. TA HAND OM VÅR VÄRLD ANNARS SÅ KAN DU VERKLIGEN RISKERA ATT VÅR ÄLSKADE JORD GÅR UNDER..

Läste lite i Michi:s blogg nu när jag vaknade en timme förtidigt, konstigt nog... Det var som jag hade glömt ställa tillbaka tiden när man skulle göra det. Men det är lite klurigt för jag har inte vaknat en timme tidigare än jag behöver någon gång sen jag ställde tillbaka den.
Aja i alla fall -> läs : http://michmosh.blogg.se/2009/november/jordens-undergang-23-december2012.html?_tmp=30596bd9a509a5961d5379ba834cec0aa8ff24c8

kolla på komentarerna också

i don't get it, hur tolkar man kalendern ?







Din vecka





Kom precis hem från 3,5 timmars introduktions kurs ;O, både
jobbigt och bra, men jag lärde mig mycket. Det jobbiga var att det tog galet lång tid och bakom mig,mamma och pappa satt en pappa med sin dotter och komenterade varenda jävla menning som trafikläraren sa.
Han kunde allt, och han drog dåliga värdelösa skämt som inte ens handlar om trafik.
Efter kursen var jag riktigt hungrig så mamma köpte en hamburge talrik till mig, låter riktigt äckligt med det så här sent på kvällen egentligen men nu är det skit i samma.
Jag och pappa pratade om den tjötiga pappan bakom oss, och vi båda hade lust att vända oss om och skälla ut han!!



Stenbocken (22/12 - 19/1)
Dina beslut under veckans första del får större genomslagskraft än vad du trodde. Vissa frågor måste besvaras snabbt och just nu upplever du att det faktiskt går bäst om du inte tänker för mycket. Helgen ser väldigt trevlig ut när du planerar den men vissa oförutsedda händelser får dig att inte uppskatta den fullt ut.Möjligtvis är det vädrets makter som spökar.
Vattumannen (20/1 - 18/2)
Dina vänskapsband har god chans att stärkas den här veckan. Om du har planerat någon social aktivitet med släktingar så ser det ut att bli mycket lyckat. Dina vänner har också svårt att lämna dig ifred den här tiden, du har faktiskt en del att göra men känner dig nästan tvingad att umgås med dem. Det är inget som du ser som negativt direkt, men det är vissa andra saker som du skulle behövt ta tag i, men som nu blir liggande.

Fiskarna (19/2 - 20/3)
Ett möte som du har sett fram emot kan tyvärr bli uppskjutet. Du tycker att det är retfullt men kan det se det positiva i det, nu kan du ju förbereda dig ännu bättre. Ett erbjudande som du får till helgen kan se väldigt lockande ut på ytan men du bör undersöka det noga, risken finns att du blir lurad om du inte ser upp.

Väduren (21/3- 19/4)
Din tankeförmåga är särskilt bra för tillfället och det mesta som du gör blir positivt påverkat av detta. Under mitten av veckan kan du inte låta bli att tänka på arbete och studier men du kanske bör lyfta din horisont en aning och istället tänka lite mer långsiktigt. Gör lite efterforskningar på det här området nu när du är extra skarp. Du kan få idéer som du kan ha nytta av under lång tid framöver.

Oxen (20/4- 20/5)
Veckan ser ut att gå i det impulsivas tecken. Detta kan vara både positivt och negativt. Positivt i och med att du tycker att du vågar mer än vanligt och står på dig i situationer som du tidigare har ryggat tillbaka inför. Negativt genom att du kan spendera mycket mer pengar än vad du egentligen har råd med på ogenomtänkta spontana inköp.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)
Den här veckan ser ut att vara fylld av nöjen, ofta från oväntade håll. Kanske är det en vän eller din partner om du är i ett förhållande som kommer med förslag på en ny och spännande aktivitet. Förbindelsen mellan din hjärna och din mun verkar inte vara helt gjuten för tillfället. Det finns stor risk för att du säger sådant som du inte menar eller som andra helt enkelt missförstår. Tänk igenom det du skall säga en extra gång för att minimera den här risken.
Kräftan (21/6 - 22/7)
Under veckodagarna tycker du inte att något utöver det vanliga händer. Till helgen måste du se upp med vad du säger. Det finns risk att du avslöjar en väns hemlighet om du inte håller tungan rätt i mun. Pinsamt är bara förnamnet och det kan dröja innan din vän anförtror sig till dig igen. Helgen lämpar sig bäst för eventuella inköp.
Lejonet (23/7 - 22/8)
Det här ser ut att bli en vecka fylld av roliga upptåg och äventyr. Men då krävs det att du tar chansen varje gång en möjlighet uppenbarar sig och inte bara sitter hemma. På kärlekens område är det dock stiltje. Det händer inte något speciellt vare sig för dig som är i ett förhållande eller för dig som är singel. Arbete och studier får inte mycket tid för tillfället, du är upptagen av annat.
Jungfrun (23/8 - 22/9)
Veckan ser ut att gå i det impulsivas tecken. Detta kan vara både positivt och negativt. Positivt i och med att du tycker att du vågar mer än vanligt och står på dig i situationer som du tidigare har ryggat tillbaka inför. Negativt genom att du kan spendera mycket mer pengar än vad du egentligen har råd med på ogenomtänkta spontana inköp.
Vågen (23/9 - 22/10)
En pinsam situation under veckan blir bara värre om du försöker att förklara dig. Det är bara att bita ihop och försöka se framåt och inte ta åt sig av dina vänners och andras kommentarer. Slutet av veckan lämpar sig bra för att ta tag i en uppgift som du har skjutit på framtiden. Detta kan betyda att du måste avstå från något roligt, men det är det värt.
Skorpionen (23/10 - 21/11)
Du kan nu känna att du gradvis börjar inse vad du verkligen vill göra med ditt liv. Du lär känna dig själv bättre dag för dag och du känner också att du mer och mer vet vad du behöver göra för att nå dina mål. Följande vecka bör du unna dig något annat än bara arbete och skola. Planera in något kul! Det är du faktiskt värd.
Skytten (22/11 - 21/12)
Det verkar vara kärlek i luften och du verkar vara en av personerna som kan dra mest nytta av detta. Någon ser ut att vara intresserad av dig och känslorna kan mycket väl vara besvarade. Det kan komma från ett något oväntat håll men när förvåningen lagt sig så tycker du inte att det är så konstigt egentligen.

I0IX - XI - IX


god morgon =) idag är jag hemma :( , tråkigt och jobbigt. Jag vill till skolan nu!

Är förkyld och trött som ***, för kunde inte somna förens halv fyra i natt och jag går upp klockan sju för att hinna till skolan som idag började kl nio.
Så har inte sovit mycket alls. På det kan jag knappt andas genom näsan :/

Nu ska jag sätta mig och plugga matte i någon timme sedan ska jag sy ;D hade jag tänkt mig

Jag funderar också på om jag ska till skolan sista lektionnen
ändå, bara för att få mitt hantverks-prov gjort!
Men får se på det.





My hand my hand...
..
And I like
Your verse

But it's too old
Rehearsed
To be clean
Do you mean
To tell me
That I'm not allowed anymore
So you shut me out
And last  who wake up side down
for the past
I wasn't offering much
The WAR it took
I DO
All alone I store


WORD
FROM YOU
It splits into THE YEAR GONE BY
And STILL I
Cock my head


kiss sandra

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg. Jag som driver den här bloggen heter Sandra och går första året på Angeredsgymnastiet, med inrikting Mode,textil & design och det är verkligen ett val jag är stol över. Så många och härliga folk jag träffat och allt jag lärt mig bara på en termin.

Har precis avslutat min andra blogg eftersom att den aldrig blev som jag själv redigerade den.  Sjukt tröttsamt !!

I den här bloggen kommer jag publicera inlägg som handlar om
  • min passion
  • mig själv och min vardag
  • funderingar, citat
  • humor och annat smått&gott


 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0